Posted on Leave a comment

Как да имаме по – добра ерекция

как да имаме по - добра ерекция

Как да имаме по - добра ерекция

Не забравяйте, че не сте сами. Всеки 2/3-ти мъж след определена възраст има епизодични или постоянни проблеми с Ерекцията си. Просто го приемете с високо вдигната глава, но вземете и мерки.

Ерекция при мъжете се случва, когато две камери, които са известни като корпоракапещера е изпълнен с кръв. Това пълнене на кръв в камерите води до закоравяване и разширяване на пениса, подобно на балон, който просто е изпълнен с въздух.

Някои от най-честите причини за невъзможност или загуба на ерекцията са: отегчение в секса, употреба на презервативи, превъзбуда, прием на определени медикаменти, лош начин на живот и притеснение от повторен провал. Проблемите с ерекцията могат да окажат негативен ефект не само върху собственото ви самочувствие, но и върху вашата връзка.

Ако искате да разрешите този проблем и да поддържате по-продължително време ерекцията си, първо трябва да откриете коя е причината за това ваше състояние. Ето и възможностите:

1. Вие сте отегчени от рутината. Дори да имате партньорка, която е страшно секси, съществува възможност след определен период от време тя да ви омръзне и да не чувствате същото желание за секс, както преди.
2. Презервативите могат да причинят физически дискомфорт. В някои случаи презервативите могат да бъдат прекалено стегнати и да повлияят на ерекцията ви, ако не се чувствате комфортно с тях. Ако е нужно, използвайте по-тънки презервативи или правете секс само с една партньорка, в чието здраве сте сигурни.
3. Превъзбудата може да ви изиграе лоша шега. Понякога твърде силното желание за секс може да провали половия акт, колкото и нелепо да звучи това. Превъзбудата и адреналинът могат да ви накарат да се чувствате слаби и нервни.
4. Медикаментите също може да попречат на ерекцията. Няколко вида болкоуспокояващи и други силни видове лекарства могат да затруднят вашата ерекция. Ако не успявате да правите секс, докато се лекувате с медикаменти, по-добре изчакайте да премине цялото лечение и след това се върнете към нормалния си сексуален живот.
5. Страх от втори провал. Това всъщност е най-сериозната причина, заради която толкова много мъже имат затруднения в леглото. Понякога психологическите щети могат да навредят повече, отколкото физическите.

Как да получите ерекция и да я поддържате по-дълго време?

1. Говорете за фантазиите си. Отдайте се на мръсни разговори и вашите фантазии ще дадат тласък на удоволствието от секса и за двамата партньори.

2. Направете нещо нестандартно. Споделете тайните си фетиши и ако срещнете одобрение във вашата партньорка, ги осъществете. Понякога всичко, от което имате нужда е да опитате нещо ново.

3. Чувствайте се комфортно в леглото. Това означава, че не трябва да правите секс, когато сте твърде уморени или пък ви се спи. Другото, което трябва да направите, е да избягвате пози, в които не ви е удобно. Преяждането също не е добра идея.

4. Не прибързвайте. Подготовката винаги помага на мъжа да издържи повече време. Затова следващия път се отдайте поне на 15-минутна любовна игра, за да подготвите тялото си за същинския акт. Не мислете за ерекцията си, преди да е станало време да правите секс.

5. Говорете за това с вашата партньорка. Когато имате проблем с кратката ерекция, това със сигурност е проблем и за жената до вас. Научете се да говорите за това с нея и заедно може да измислите решение много по-бързо.

6. Дишайте. Всяка сутрин се отдайте на няколкоминутно дълбоко дишане. По този начин ще се увеличи кислородът в кръвния поток, а също така и ще се успокоите, когато сте стресирани.

7. Тренирайте и поддържайте външния си вид. Кардио тренировките ще ви накарат да се почувствате здрави и във форма. Това от своя страна значително подобрява вашата гъвкавост и кръвообращение. Самочувствието също играе роля в сексуалните взаимоотношения, затова се грижете за себе си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *