Posted on Leave a comment

Как да получим по – добра ерекция

Как да получим по - добра ерекция

Как да получим по - добра ерекция

Ерекция при мъжете се случва, когато две камери, които са известни като корпоракапещера е изпълнен с кръв. Това пълнене на кръв в камерите води до закоравяване и разширяване на пениса, подобно на балон, който просто е изпълнен с въздух.
Други генитални нерви и импулси от нашия мозък задействат този процес и всичко, което блокира тези импулси или ограничава притока на кръв към пениса, може да доведе до еректилна дисфункция.
Една стратегия за да се получи по-добра ерекция след, е да се консумира здравословна комбинация от хранителни продукти. Това означава, че приемът на мазнини трябва да се въздържа, особено преди да има сексуална активност. Мастни храни са известни за намаляване на либидото и нивото на тестостерон, което прави ерекция по-слаба.

Освен горепосочените причини, друга честа причина за еректилна дисфункция в 40 е проблем с притока на кръв, известен като атеросклероза. Атеросклерозата предотвратява необходимия кръвен поток към пениса, който е необходим за производството на ерекция. Достатъчно кръв не достига пениса като атеросклероза тесен или запушва артериите в пениса.

Психическите фактори не влияят наистина върху ерекцията в повечето случаи. Може да има рядък случай, при който човек може да има еректилна дисфункция и може никога да не има ерекция. В този случай, причината може да е психологически, ако няма признаци на физиологичен въпрос. Един човек може да има ED поради някои психологически фактори може да включва:

Поддържане на здравословно тегло наднорменото тегло винаги се счита за опасен за тялото, тъй като поражда много сексуални здравословни проблеми.

Един такъв проблем, който е доста често срещано при хора с наднормено тегло е диабет тип 2 , който може да предизвика нерви увреждане в цялото тяло.

Може да има случай, че ако Диабетът засяга органа или нервите, свързани с пениса, това може да доведе до еректилна дисфункция. Ето защо е необходимо да се поддържа здравословно тегло, за да се избегнат проблеми, подобни на проблеми с ерекцията след 40.

Упражняване редовно -дейности, които изискват движение на мускули като плуване, бягане, и други форми на аеробика упражнения са полезни за увеличаване на еректилна функция след определена възрастова граница. Трябва да се грижи за всяка форма на упражнение, което поставя прекомерно налягане в областта между ануса и скротума или така наречените перинеума. Прекомерното налягане в тази област може да повлияе на кръвоносните съдове и нервите , които доставят пениса.

Избягвайте анаболни стероиди -анаболни стероиди са тези хапчета, които се използват предимно от професионални културисти и спортисти за повишаване на тяхната мускулна сила. Тези лекарства неблагоприятно влияят върху силата на секса в мъжки , тъй като тя се свива тестисите и сече способността им да правят тестостерон. Ето защо, за да се запази силна ерекция, анаболни стероиди трябва да бъдат пренебрегвани.

Спрете пушенето незабавно - без съмнение, пушенето е вредно за здравето. Но много хора не знаят, че редовното пушене може да доведе до еректилна дисфункция, тъй като уврежда кръвоносните съдове и също така бордюри притока на кръв към пениса. Напускането на тютюнопушенето може да ви помогне да живеете здравословен и безрисков живот.

Бордюр стрес - Стресът води до повишаване на нивото на хормона адреналин, което прави всичко най-лошо за здрава ерекция. Затова се препоръчва да не се притеснявате във всяка ситуация, тъй като тя може да повлияе лошо на сексуалния ви живот. Трябва да се включат в такива дейности, които облекчават напрежението и дават релаксация да се насладите на секса по по-добър начин.

Поддържайте нивото на тестостерона -наблюдавано е, че след като човек достигне 40 годишна възраст, всяка година нивото на тестостерона пада около 1,3 процента. В редки случаи, човек може също да забележите рязък спад в производството на тестостерон след достигане на 50 години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *